Raul FLORESCU

Consilierul județean Raul Florescu reacționează dur la declarațiile făcute vineri de președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu. Florescu este de părere că, prin declarațiile sale Bîgiu a vrut doar să iasă în atenția publicului și că a aruncat vina asupra înaintașilor săi de la Consiliul Județean. Iată comunicatul integral remis de consilierul liberal:

Uite cine vorbeste!
Sau, mai bine zis, „cine ne vorbește!” Despre ultima intevenție în presă a clientului obișnuit al Direcției Naționale Anticorupție, din fruntea județului, nu pot spune decât că s-a atins culmea penibilului, a nesimțirii și a ipocriziei. După sărbătoarea Sfântului Nicolae de anul trecut, nu am dorit să mai pronunț public numele acestui client al DNA, gândindu-mă că un om căzut la pământ nu ar merita să fie lovit, dar, după întoarcerea la serviciu (mai grav, la conducerea județului Buzău), lucru inadmisibil de altfel, și care împinge Buzăul să bată Caracalul în orice clasament posibil, mă văd nevoit să îmi întorc principiile și să comunic câteva lucruri:
În primul rând , observ că acest personaj, certat cu legea și cu bunul simț, face tot ceea ce îi stă în putință să se ceară la televizor și în atenția publică; mai mult, încearcă, din poziția pe care, vremelnic, judecătorii îl mai lasă, să ne aducă unele lămuriri despre proiectele pe care nu le-a putut duce la bun sfârșit și din care a mai și sifonat câte ceva, pentru eventuale „cafele” sau „cadouri de sărbători”.
Am văzut cu toții că vinovații ar fi alții, precum înaintașul său, Mocanu, sau poate și alții care i-au mințit pe buzoieni, iar el, cu toată „bunăvoința”, ar fi dus la îndeplinire lucrurile, dar nu a fost lăsat…
Uită acest client al DNA, toate minciunile spuse de aparatul de vorbire propriu, în legătură cu aceste proiecte, dar asta este o altă parte a lucrurilor, el nu a vrut decât să mai iasă puțin din anonimat. Despre toate aceste minciuni spuse, stau mărturie procesele-verbale ale ședințelor și multele înregistrări din presa timpului. Tot din aceeași pozitie, el ne acuză pe noi, consilierii Opoziției, că nu am votat redeschiderea Muzeului și reabilitarea Spitalului Județean, fără a spune că argumentele pe care eu personal le-am adus sunt pe cale să devină, dacă nu cumva au și devenit, surse de investigație ale organelor de resort, aceleași organe cu care el este foarte obișnuit.

Consilier județean
Ing. Florescu Raul – Ioan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.