Alegeri PSD municipiu 2015-27_Boscodeala
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, spune că nu știe ce verificări fac anchetatorii joi la Direcția Economică din Primăria Buzău. Edilul municipiului reședință de județ susține că nu a fost informat de controalele ce sunt în plină desfășurare și care au închis ghișeele instituției, spre disperarea celor care au venit de dimineață să-și achite taxele și impozitele.

”Imi pare foarte rău de această problemă, nu am fost anunțați, nu am putut lua măsuri din timp pentru a nu-I pune pe drumuri pe cei care au venit să-și achite taxele și impozitele la Direcția Economică. Informația care a ajuns la mine este cea din comunicatul de presă, este aceea că DIICOT controlează dosare ale unor persoane fizice și juridice. Nu aveam informații dinainte. Sper sa se deschisă de astazi ghișelele de la Taxe și Impozite”, a spus Boșcodeală.
Edilul orașului a adăugat că nu are informații despre constituirea unui grup infracțional la Direcția Economică, serviciu aflat în subordinea sa: ”Nu am sesizat niciodată nimic suspect, toate birourile sunt deschise, fiecare birou funcționează cu mai multi funcționari, astept rezultatul cercetărilor. Azi dimineață informația a fost doar că se controleaza dosare ale unor persoane fizice si juridice de pe raza municipiului Buzău”
Și viceprimarul Alexandru Dunel a avut o reacție vis-a-vis de descinderile din Primărie: ”Nu știu ce urmăresc anchetatorii. Asteptăm să-si termine verificările, își iau documentele, ce-i interesează. După ce vor termina, vă vom informa ce au cerut efectiv. După părerea mea, ei au venit la sesizarea ANAF, fie pentru firme care au intrat în isolvență, fie pentru persoane fizice, nu am informații despre constituirea unui grup infracțional”, a spus viceprimarul Alexandru Dunel.

2 COMENTARII

  1. […] Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, spune că nu știe ce verificări fac anchetatorii joi la Direcția Economică din Primăria Buzău. Edilul municipiului reședință de județ susține că nu a fost informat de controalel ce sunt în plină desfășurare și care au închis ghișeele instituției, spre disperarea celor care au venit de dimineață să-și achite taxele și impozitele. ”Imi pare foarte rău de această problemă, nu am fost anunțați, nu am putut lua măsuri din timp pentru a nu-I pune pe drumuri pe cei care au venit să-și achite taxele și impozitele la Direcția Economică. Informația care a ajuns …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.