Fostul social-democrat Victor Ponta, președinte al PRO România a vorbit, miercuri, la Buzău despre conducerea actuală a PSD spunând că nu s-a schimbat nimic din epoca Dragnea și că oamenii din conducere sunt aceiași iar mai devreme sau mai târziu îl vor schimba și pe buzoianul Marcel Ciolacu, actual președinte interimar și cel mai probabil candidat la funcția de președinte al PSD.

„ La conducerea PSD se schimbă președinții dar nașii, cei care fac jocurile, rămân acolo. Sper că domnul Ciolacu să nu vrea să se căsătorească că nașii sunt tot acolo. Șefii de campanie a lui Dăncilă sunt tot acolo. Ce s-a schimbat cu adevărat? Aaa că se mai schimbă președinții…  o să îl schimbe și pe Ciolacu și vor rămâne nașii lui Dragnea și șefii de campanie a lui Dăncilă. Cred că ce discutam cu domnul Toma(nr. primarul Constantin Toma) că PSD a avut 4 ani toate instrumentele în mână ca să facă lucruri bune și le-a irosit e valabil cu mult mai mult astăzi. Cred că se putea face mult mai mult pentru Buzău dacă PSD nu își consuma și atunci ca și acum toate energiile ca să vândă PSD pe bucăți. De trei ani aceiași geambași vând PSD-ul pe bucăți. S-au mai schimbat șefii a ajuns acum Ciolacu dar o să îl schimbe și pe el fără nici o grijă”, a spus Victor Ponta la Buzău.

Totodată liderul PRO România a explicat de ce partidul condus de el și PSD, ambele formațiuni de stânga nu au ajuns la o înțelegere să facă o alianță pentru a câștiga puterea.

„Am vorbit cu Marcel(nr. Marcel Ciolacu), i-am spus încă odată ca noi din Pro România nu facem înțelegeri cu cei care au vândut și vând  în continuare PSD-ul la bucată. Au vândut pe vremea lui Dragnea, pe vremea lui Dăncilă și acum și pe vremea lui Ciolacu. M-am gândit că o sa aibă congresul sâmbătă, că ținea de el și că o să facă curat. Nu a făcut nici congresul și am înțeles ca atunci când o să îl facă o să îl facă tot cu oamenii lui Dragnea și Dăncilă așa că… ce pot să fac mai mult? Rămâne cu aceiași oameni. Mie îmi este clar, în funcție de cine rămâne în fruntea PSD, dacă rămân la epoca Dragnea-Dăncilă sau se schimbă. După ziua de ieri nu mai am dubii. Vedeți că cei de dreapta se vor uni să se lupte, bine nu e cazul la Buzău că PNL e cumpărat. Problema PSD-lui nu e președintele partidului ci tagma jefuitorilor, lipiți de Dragnea, lipiți de Dăncilă și lipiți de Ciolacu acum. Conducătorii nu mai văd norodul din cauza tagmei jefuitorilor care se lipesc, se ventuzează. Dar să știți că au fost și pe la mine” , a spus liderul Pro România, Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.