Discuții în contradictoriu vreme de mai bine de jumătate de ceas penmtru aprobarea unui singur proiect de hotărâre din Consiliul local Municipal. Protagoniștii principali primarul Constantin Toma și consilierul social democrat Constantin Florescu fost președinte al Tribunalului Buzău. Ca și la ședința precedentă fostulș judecător Constantin Florescu a spus că, după părerea sa, înfiinâarea de căttre Consiliul local Municipal a unei noi societăți care să aibe drept acționari alte două societăți ale Primăriei nu ar fi tocmai în regulă din punct de vedere legal și că hotărârea în cazul în care ar fi adoptată ar putea fi anulată în contencios administrativ.

Punctul de vedere al lui Florescu nu a fost îmbrățișat de primarul Constantiin Toma care și-a ieșit din fire și i s-a adresat lui Constantin Florescu pe un ton mai ridicat. În discuție au intervenit pe rând și reprezentanți ai PNL, PSRO dar și consilierul social democrat Sorin Lazăr care a susținut că nu este nevoie de votul CLM pentru înființarea unei noi societăți comerciale care să aibă ca acționari alte două societăți din subordinea municipalității.

După acuzații, cuvinte grele și jigniri proiectul de hotărârea a fost adoptat într-o altă formă cu amendamentele propuse de consilierul Sorin Lazăr iar la final primarul Constantin Toma a dat de înțeles că fostul magistrat Constantin Florescu ar putea suporta sancțiuni pe linie de partid pentru ieșirile sale dacă și conducerea organizației județene va fi de acord.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.