Colegiul Național B.P. Hasdeu va pune în scenă cu sprijinul Consiliului Județean un un musical al cărui cap de afiș va fi Dora Gaitanovici.

Spectacolul „Prinț și Cerșetor” se va juca pe scena Teatrului Geoprge Ciprian și din distribuție vor face parte foști absolvvenți și actuali elevi ai colegiului. Repetițiile pentru spectacol se vor realiza la finele acestui an urmând ca spectacolul să fie pus în scenă la finele lunii ianuarie sau începutul lunii februarie 2020.Derularea proiectului este costisitoare și necesită un volum mare de muncă iar Consiliul județean Buzău, prin votul dat joi de aleșii județeni va sprijini financiar realizarea acestui spectacol.

Astfel, Consiliul Județean va asigura sumele necesare pentru costumele și scenografia musicalului pus în scenă după romanul lui Mark Twain „Prinț și Cerșetor” sume care se ridică la 30.000 de lei. De asemenea Teatrul George Ciprian va pune la dispoziție gratuit sala și logistica necesare realizării spectacolului ale cărui costuri totale sunt estimate la 80.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.