Buzăul va avea încă o echipă de fotbal. Aceasta se numeşte Viitorul, grupare al cărei preşedinte este Marius Musceleanu, profesor la Liceul cu Program Sportiv iar din sezonul competiţional 2013-2014 va evolua în Liga a IV-a şi va avea în componenţă numai jucători autohtoni. Ideea înfiinţării formaţiei sus amintite îi aparţine unui fost fotbalist buzoian, Gabi Bodescu, acesta primind luni girul primarului Constantin Boşcodeală pentru desfăşurarea activităţii la bazele sportive aflate în patrimoniul municipalităţii.
De asemenea, edilul şef a promis că vor fi alocaţi şi bani în limita bugetului disponibil pentru susţinerea sportului local. Managerul clubului Viitorul Buzău, Gabi Bodescu a precizat că noua echipă se va autofinanţa în primul rând prin atragerea de susţinători care vor plăti o cotizaţie lunară de 2 Euro cu un SMS la o companie de telefonie mobilă. Cotizanţii îşi vor desemna doi reprezentanţi în Consiliului de Administraţie al grupării respective.
,,În momentul constituirii comitetului de conducere al clubului Viitorul ne-am dat seama că nu trebuie să ne rezumăm doar la activitatea de copii şi juniori ci să facem ceva viabil pentru fotbalul buzoian. Astfel, am decis înfiinţarea unei echipe de Liga a IV-a alcătuită atât din jucători de valoare certă, cât şi cei care termină perioada junioratului şi nu se regăsesc la formaţii din celelalte eşaloane oferindu-le în felul acesta, posibiliatea ca în termen de doi ani să se exprime în teren şi apoi să facă pasul spre înalta performanţă”, a declarat Gabi Bodescu.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.