Viorel ION
Tehnicianul Gloriei Buzău, Viorel Ion, consideră că înfrângerea suferită în meciul de cupă, pe teren propriu, cu CF Brăila este una nemeritată. „Vioară” susţine că deşi a fost nevoit să facă mai multe improvizaţii din cauza numărului mare de jucători indisponibili, echipa sa a reuşit una dintre cele mai bune evoluţii în prima repriză, creându-şi numeroase ocazii de gol la poarta lui Comănescu. Lipsa unui atacant veritabil a cântărit, însă,decisiv în stabilirea rezultatului final.
Totodată, antrenorul grupării din Crâng regretă ratarea calificării în faza următoare a competiţiei şi prin prisma faptului că suporterii buzoieni ar fi meritat să vadă pe stadionul Gloria o echipă din prima ligă.
,,La actualul lot pe care îl am la dispoziţie, cu opt jucători indisponibili să duc şi cupă şi campionat era foarte dificil. Trei şuturi pe poartă ale oaspeţilor, două bare şi un gol, cam aşa s-a scris istoria acestui meci. Îmi pare rău că nu am reuşit să băgăm mingea în poartă deoarece în prima repriză am fost net superiori şi nici nu mă gândeam să joace echipa atât de bine, având în vedere numeroasele absenţe din lot. Din păcate, plătim tribut faptului că nu are cine să înscrie şi s-a cunoscut că absenţa lui Pantelie este o mare pierdere”, a concluzionat antrenorul Gloriei Buzău.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.