Zeci de persoane certate cu legea s-au plecate de acasă sunt căutate de ani buni de polițiștii buzoieni dar sunt de negăsit. Pintre cei urmăriţi, se află inclusiv indivizi căutaţi şi daţi în urmărire naţională şi internaţională de la începutul anilor 2000.
Numai anul trecut, la Buzău, au fost date în urmărire 164 de persoane dintre care 110 pentru dispariţie de la domiciliu. Ceilalți sunt indivizi care au dispărut subit după ce au fost condamnați și pe numele lor au fost emise mandate de arestare fie de autoritățile române fie de cele europene.
În afară de cei dați în urmărire în anul 2012, poliţiştii mai au în lucru și alte zeci de dosare în care sunt căutate diverse persoane chiar de mai bine de 10 ani.
La începutul anului 2012 existau în lucru acte de urmărire vizând 89 de persoane, dintre care 24 erau dispărute de la domiciliu. În total polițiștii buzoieni au rezolvat în anul recent încheiat 165 de cazuri iar la sfârşitul anului 2012 au rămas în urmărire 88 de buzoieni.
Printre indivizii căutaţi de ani buni de oamenii legii din Buzău se numără soţii Vasilica şi Aurel Cocoş. Cei doi au fost dați în urmărire națională și internațională din 2002, respectiv 2003, pentru infracţiuni economice și au de executat pedepse de 10 și 11 ani de detenție.
O altă clientă cu ștate vechi a polițiștilor buzoieni este și Anișoara Turcu, de 55 de ani, din Buzău, urmărită la nivel naţional din martie 2004 şi la nivel internaţional din 2005 în baza mandatului de arestare preventivă emis pe numele său de Tribunalul Buzău, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals şi uz de fals.

Lista completă a persoanelor urmărite o puteți consulta aici

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.