Adrian PETRE

După succesul înregistrat la Buzău cu „Zilele Filmului Românesc”, Centrul Județean de Cultură și Artă a decis să organizeze evenimentul care promovează cele mai bune filme românești ale ultimilor ani și la Râmnicu Sărat. Astfel, în perioada 7-9 iunie cele 6 filme românești de succes vor fi prezentate la Casa de Cultură a municipiului Râmnicu Sărat iar biletele vor fi distribuite gratuit.
„După succesul pe care l-am înregistrat la Buzău ne-am hotărât să dăm șansa și cinefililor din Râmnicu Sărat să poată urmări, la ei acasă cele mai bune filme românești ale ultimilor ani. Filmele vor rula la Casa de Cultură a municipiului Râmnicu Sărat iar accesul se va face pe bază de bilete pe care le vom oferi gratuit. Totodată, am dori să ajungem cu aceste filme și în alte orașe din județ acolo unde avem semnale că lumea s-ar bucura să vadă filme de calitate”, a declarat directorul Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău, Adrian Petre.
Filmele care vor rula la Casa de Cultură a municipiului Râmnicu Sărat în week-endul 7-9 iunie 2013 sunt: „O lună în Thailanda”, „Poziția Copilului”, „Toată lumea din familia noastră”, „Domestic”, „Bună! Ce faci?” și „Amintiri din Epoca de Aur” .
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.