Habitat de catina rosie

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Mondiale a Zonelor Umede, Agenţia pentru Protecţia Mediului Buzău, în colaborare cu Administraţia Bazinală de Apa Buzău – Ialomiţa şi Lafarge România, va organiza acţiuni de informare în două şcoli buzoiene: Şcoala cu clasele I-VIII „Cpt. Aviator M. T. Bădulescu” şi Şcoala cu clasele I-IV din localitatea Vadu Paşii.
Cu această ocazie se va lansa proiectul de educaţie ecologică „Zonele Umede si Oamenii, Împreuna peste Timp”- ediţia a II- a. Proiectul se va desfăşura în perioada februarie – iunie 2013 şi va avea un grup ţintă format din 80 de elevi şi 4 cadre didactice din cele două şcoli.
Pe parcursul derulării acestui proiect, elevii vor participa la concursuri de desene, vor realiza scenete, vor participa la sesiuni de informare în clasele lor sau la lecţii în aer liber despre biodiversitate.
Proiectul „Zonele Umede si Oamenii, Împreună peste Timp”, dezvoltat prin concentrarea eforturilor celor trei instituţii partenere, face parte dintr-un program de educaţie pentru mediu, iniţiat de Lafarge România, destinat elevilor din ciclul primar, care are ca scop dezvoltarea unui comportament eco-civic în rândul elevilor înscrişi în proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.