Dorin Badulescu si Cezar Preda
Scandalurile din interiorul noului PNL se țin lanț chiar dacă liderii declară sus și tare că după venirea lui Dorin Bădulescu în fruntea liberalilor tradiționali totul „funcționează și funcționează bine”. Astfel, după excluderea din Biroul Permanent Județean a mai multor liberali cu state vechi și înlocuirea lor cu noi intrați în partid, o nouă informație care pune sub semnul întrebării chiar numirea lui Dorin Bădulescu în fruntea partidului, apare în zona publică.
Conform liberalilor din vechea gardă, avocatul Dorin Bădulescu nu mai era membru de partid la momentul numirii în funcția de copreședinte al noului PNL. Acest lucru s-ar fi întâmplat după ce Bădulescu nu și-ar mai fi plătit cotizația de membru de mai bine de 18 luni iar, conform statutului, neplata cotizației timp de 6 luni atrage automat pierderea calității de membru de partid. De altfel, aceleași surse spun că nici soția actualului copreședinte, Alina Bădulescu, fost președinte al Organizației Femeilor Liberale nu ar mai fi membru de partid întrucât aceasta ar fi demisionat în urmă cu mai multă vreme.
Informația conform căreia Bădulescu nu și-ar mai fi plătit cotizația, cel puțin nu la vechiul PNL, apare și într-o postare pe o rețea de socializare făcută de unul dintre cei mai vechi membri ai PNL, Alexandru Toma, exclus marți din Biroul Permanent Județean la solicitarea noului copreședinte PNL, Dorin Bădulescu.
„D-l C.P. (nr. Cezar Preda) este pentru mine e un neica nimeni, a intrat in parlament prin a patra distribuire,iar D-l avocat B.D. (nr. Bădulescu Dorin) este un membru care nu plătește cotizația…..!?”, a spus într-o postare pe Facebook, liberalul Alexandru Toma.
În aceste condiții, este lesne de înțeles de ce, în timpul unei conferințe de presă susținută imediat după preluarea funcției, noul copreședinte al PNL, Dorin Bădulescu, a schimbat brusc vorba când a fost întrebat de un jurnalist dacă fostul președinte al liberalilor buzoieni, George Scutaru, și-a mai plătit cotizația.
„Nu avem de unde să știm noi. Care este situația cu cotizațiile, chiar nu cunosc”, a spus Dorin Bădulescu la conferința de presă în care a sărbătorit alături de deputatul Cezar Preda un an de la unificarea vechiului PNL cu fostul PDL.
Pe de altă parte, dacă lucrurile stau așa și avocatul Dorin Bădulescu și-a pierdut calitatea de membru ca urmare a neachitării cotizației de membru, atunci formațiunea politică ar fi trebuit să notifice Consiliul Județean despre pierderea calității de membru de partid și Bădulescu ar fi trebuit să își piardă mandatul și să fie înlocuit cu următorul membru supleant din lista USL de la alegerile din 2012.
Prin urmare, pentru a evita altfel de speculații, adresăm o solicitare oficială către conducerea noului PNL Buzău, să comunice public când și-a achitat actualul copreședinte al PNL Dorin Bădulescu cotizația de membru, unde și după cât timp?

2 COMENTARII

  1. D-le Tomitza , am postat de multe ori si am atentionat ca PNL Buzau are viata grea cu preda si in final am avut dreptate , este pacat ca unii au muncit si altii s-au imbogatit ( si au primit bogatii dupa merit – scutaru- cristi si altii ) . Acum va incalecat preda , ca Badulescu este un figurant usor de manipulat , pentruca mai mult nu poate , INCOTRO PNL BUZAU ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.