Un tânăr de 21 de ani din Zărneşti, judeţul Buzău, a fost prins în week-end de poliţişti, conducând beat la volan. Nu era singur în maşină ci cu încă cinci prieteni a căror soartă ar fi putut fi crudă, dacă poliţiştii nu ar fi oprit la timp aventura.

 S-a întâmplat în week-end pe un drum din localitatea Poşta Câlnău. În timpul unui control de rutină, poliţiştii au observat cum se îndreaptă spre ei un autoturism plin cu oameni care circula exact pe axul drumului. Oamenii legii au încercat să oprească maşina însă şoferul şi-a văyut de drum. După circa o sută de metri, autoturismul a ieşit în decor. Cel care se afla la volan şi încă doi tineri au fugit pe câmp, crezând că aşa vor scăpa de poliţişti. Pentru că aveau încălţăminte cu tocuri înalte, trei adolescente de 16 si 17 ani aflate în aceeaşi maşină nu au putut urma exemplul prietenilor lor. Au fost găsite de poliţişti lîngă maşină. La scurt timp după ce au pornit în urmărirea tinerilor fugari, oamenii legii le-au dat de urmă.

Cercetările au scos la iveală faptul că tinerii consumaseră alcool. La fel şi cel care se afla la volan care, culmea, nu avea nici permis de conducere. Individul va fi cercetat acum pentru conducere fără permis.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.