„Buzăul se vrea, conform conducerii municipalității, un oraș atractiv care să atragă cât mai mulți oameni pe o rază de …x kilometri. Cam așa sună una dintre declarațiile primarului Constantin Toma care este repetată de câte ori are ocazia. Deși orașul a suferit câteva schimbări acesta este un deziderat greu de atins în viitorul apropiat. Asta pentru că buzoienii, chiar dacă nu toți, suferă grav la capitolul educație iar cei care ar trebuie să impună anumite reguli nu o fac, fiind complice la starea în care orașul se află de ani și ani de zile”, este de părere un cititor revoltat care a transmis câteva rânduri pe adresa redacției cu rugămintea de a nu-i publica numele.
Cititorul nostru a transmis și câteva imagini în sprijinul spuselor sale iar realitatea, așa cum reiese din acestea, pare să îi dea dreptate și să ne întrebăm oare ce va reuși Buzăul să atragă în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat?

„Constat cu stupoare că nu reușim să devenim niște oameni civilizați iar autoritățile, poate de teamă și din dorința de a nu pierde capital politic refuză, cu bună știință, să impună anumite reguli și să vegheze ca acestea să fie respectate. Nu este posibil ca în anul 2019 intrarea/ieșirea din oraș către Capitală să fie sufocată de aglomerație și de mizerie iar nimeni să nu ia nici o măsură ba mai mult, cei care ar trebui să ia măsuri, să treacă impasibil pe lângă cei care se cred pe tarlaua proprie și ocupă străzi, trotuare sau garduri” este de părere cititorul nostru.

„Nimeni nu s-a născut educat dar cei ce ne conduc ar trebui, în primul rând, să facă anumite reguli și să aibă grija ca acestea să se respecte cu sfințenie. Nimeni nu se va putea educa singur decât dacă se vor impune sancțiuni drastice astfel încât cine a greșit odată să nu își mai permită să o facă și a doua oară. Nu este prima dată și sunt convins că nu va fi nici ultima când indolența atât a autorităților cât și a buzoienilor inundă străzile orașului dar poate că odată și odată ne vom trezi cu toții”, își încheie „scrisoarea” cititorul nostru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.