Ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală împotriva a trei buzoieni – o femeie de 47 de ani, o tânără de 22 de ani şi un tânăr în vârstă de 24 de ani – sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi complicitate la înşelăciune.
Tinerii sunt suspectaţi că, în perioada decembrie 2009 – martie 2010, au folosit adeverinţe de venit eliberate în fals de către buzoianca în vârstă de 47 de ani –administrator al unei societăţi comerciale din Buzău – şi au contractat credite în valoare totală de 47.000 de lei de la sucursala din Bucureşti a unei unităţi bancare, însă nu au mai restituit sumele împrumutate.
În acelaşi dosar, poliţiştii au început urmărirea penală şi împotriva unei femei de 44 de ani, tot din Buzău, care a încercat să obţină un card de credit de la aceeaşi bancă, depunând în acest sens documentaţia necesară, inclusiv adeverinţa de venit eliberată în fals de către suspecta în vârstă de 47 de ani.
Poliţiştii de investigare a fraudelor continuă cercetările şi întreprind activităţi în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

IPJ Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.