Cea de-a doua ediție a Buzău Fest se va desfășura la începutul lunii iunie la Buzău și Monteoru

0
1551

Cea de-a doua ediție a Buzău Fest se va desfășura la Buzău și Monteoru la începutul lunii Iunie. Aleșii județeni au aprobat azi organizarea celei de a doua ediții a festivalului care și-a propus de anul trecut să promoveze județul Buzău și care a avut un real succes de public reușind umplerea până la refuz a celei mai cunoscute stațiuni turistice buzoiene.

În acest an Buzău Fest va începe cu o paradă pe străzile orașului care va avea loc pe 31 mai și va fi se va încheia duminică 3 iunie cu un spectacol și un impresionant foc de artificii. Ca si element de noutate organizatorii s-au gândit să includă în program și o seară folclorică, care va avea loc în data de 2 iuie și care va completa programul susținut de Garda Apulum și de noul partener care s-a alăturat proiectului inițiat de Consiliul Județean, Divizia 2 Infanterie „Getica”.

„Buzău Fest continuă și așa cum am promis vrem să promovam județul și sper ca aceasta să devină o sărbăîtoare tradițională ținând condt că anul asta se implinesc și 100 de ani de Românie Mare. Vom avea parteneri Divizia 2 „Getica”, vor fi cei de la Garda Apulum care vor avea mai multe evenimente și în pluis față de anul trecut vom orgaaniza și o seară folclorică”, a spus președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.