Județul Buzău va fi promovat la Târgul Internațional de Turism de la Bilbao care va avea loc la finele săptămânii viitoare. Aleșii județeni au aprobat astăzi deplasarea unei delegații care să reprezinte Buzăul și care va face deplasarea la standul pe care Ministerul Turismului îl are contractat la târgul de profil spaniol.

Decizia autorităților județene de a promova Buzăul în Spania vine după ce în urmă cu o lună județul Buzău s-a întrunit cu regiunea Rioja din Spania.

„Noi am semnat o înfrățire cu o comunitate din Spania dar acum mergem la un târg cu Ministerul Turismului. Participă CJ Buzău, CJ Constanța câteva primării și câțiva tur operatori. Noi vom prezenta pliante cu obiectivele turistice din Buzău, cu  Sărata Monteoru, Vulcani Noroioși, zona viticolă dar și produse trafiționale gastronomice Cârnați de Pleșcoi, Covrigi de Buzău, Tămâioasă de Pietroasele și altele mai ales că până la sfârșitul acestei veri va veni o delegație din reginea Rioja în frunte cu președintele José Ignacio Ceniceros Gonzales cu o delegație de oameni de afaceri și viticultori, pentru că este o mare asemănare între regiunea La Rioja și Buzău, pentru că și ei au un drum al viilor și al cramelor cum avem și noi, multe podgorii și multe asemănări”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.