Ne temeam că cititorilor noştri le-a cam jucat feste imaginaţia şi au rămas fără comentarii demne de prima pagină. Frigul de afară şi-a produs efectele şi asupra gândirii, la fiecare după sensibilităţi. Sub articolul Conflict mocnit în Liceul Pedagogic, scos la lumină de liberalul Dumitru Ene. Planuri de învăţământ, date peste cap, cititorii „Sotir” şi „Didu/Ionescu” tocmai ce s-au împrietenit după mai lungi tatonări, iar „Mihai” şi „Zdranga” au deschis o discuţie care promite multe. Tuturor, să le fie de bine!

Mihai: „Varza,varza varza sa instauram haosul apoi sa dezbinam si iar tinem romania sub papuc 20 de ani! simplu dar prea des folosita aceasta tactica si nimeni nu zice nimic! “la naiba in puii mei”

ar trebui sa revenim la programa comunista ! ce bine imi era ca elev atunci si ce multumiti erau profesorii! a ca trebuiau sa invete socialism pemtru grade mare lucru,dar salariul era 2000 de lei si painea 3 bani hai sa fim seriosi! cineva spunea ca sistemul care te face fericit e cel potrivit,comunismul nu ne facea fericiti dar cel putin eram multumiti cu ce aveam:nu violuri ,nu crime,nu absenteism ,nu someri….cozi la randuri da dar cel putin cumparam ce trebuia! acum democfratia ne DISTRUGE ,deci nu neface fericiti! avem numai lipsuri de toata natura! se face foamea,respect nu e,se tremura in casa de teama bancilor,avdem sinucideri pe banda rulanta! DEMOCRATIA E DE DOI LEI!”

 

Zdranga: „Dle Mihai,
Nu-i trebuie mult unui om ca să fie fericit…Nu trebuie să disperi, să deznădăjduieşi. Stă în puterea fiecăruia să facă ceva pentru a găsi o clipă de fericire pentru el sau pentru cel de lângă el…Să fim lucizi: în condiţiile actuale, ale haosului creat în majoritatea deomeniilor, discernământul propriu trebuie pus în valoare, nu abandonul, disperarea sau continua vrajbă. De fapt ceea ce scriem noi pe aici sunt opinii, avem prin urmare o supapă: libertatea de opinie. În acest context trebuie să acţionăm, în situaţia de oameni liberi. Ceea ce presupune democraţia, şi noi nu înţelegem, este implicarea. Nu faci democraţie pe stadion ci implicându-te, în societatea civilă organizată, în partide politice, în organizaţiile religioase sau asociaţiile şi fundaţiile sociale. Opinia majoritară trebuie să triumfe! Dacă acum e haos cum spui înseamnă că majoritarii care au adus această stare sunt cei de la guvernare.
În ceea ce priveşte regimul comunist e de reţinut faptul că el a fost condamnat ca ilegitim şi criminal. Nu cred că vrei să te alături unui asemenea sistem. Luptă organizat să stârpim haosul şi pe creatorii lui!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.