Consiliul Județean Buzău intenționează să își reabiliteze una dintre clădirile din curtea sediului instituției cu bani europenei. În acest sens, aleșii județeni au aprobat miercuri un proiect de hotărâre pentru depunerea unui proiect ce vizează ”Eficientizare energetică a clădirii administrative C3 din incinta imobilului situat în municipiul Buzău, bd. Nicolae Bălcescu nr. 48”, în cadrul Programului privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice, coordonat de Administrația Fondului pentru Mediu.

Proiectul presupune transformarea unei clădiri existente într-una modernă și care să beneficieze de toate facilitățile specifice vremurilor în care trăim. Mai mult, președintele Consiliului Județean a explicat că după modernizarea clădirii speră ca instituția să își amenajeze acolo și o cantină și o sală de mese.

„Proiectul este în valoare de vreo 2 milioane de euro. Sper ca proiectul întocmit de specialiștii din CJ care se va depune chiar astăzi la Administrația Fondului pentru Mediu să fie declarat eligibil și să obținem finanțarea de care avem nevoie. În caz că nu vom aplica și la Agenția de Dezvoltare Regională pe Programul Operațional Regional ți eu sunt convins că vom avea succes. După reabilitare vom beneficia de o clădire modernă, o curte interioară amenajată corespunzător și chiar intenționăm să amenajă și o cantină și o sală de mese ”, a spus Petre Emanoil Neagu la finalul ședinței extraordinare de îndată a Consiliului Județean convocată miercuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.