Consiliul Local Municipal l-a mandatat joi pe avocatul Lucian Sălcuțan pentru a formula o serie de propuneri în cadrul Adunării Generale a Acționarilor Companiei de Apă care este convocată pentru luni cât și în Adunarea Generală a ADI 2008.
Conform hotărârii CLM adoptată în ședința de îndată convocată de primarul Constantin Toma, Sălcuțan va cere în Adunarea Generală a Companiei de Apă revocarea consiliului de administrație al companiei și numirea unuia nou format din cinci membri stabiliți, de asemenea, prin vot de către aleșii municipali. Dacă demersul municipalității va avea succes atunci Compania de Apă ar urma să fie administrate provizoriu de Cristian Ceaușel, Luminița Colțeanu, Mariana Săvulescu, Petruș Hintă și Luminița Dragomir.
„Încercăm ca, prin repre¬zen¬tantul nostru în Adunarea Generală a Acționarilor Companiei de Apă, să dizolvăm Consiliul de Administrație din care face parte și domnul Tes¬ca¬ru. Apoi vom impune un bu¬get și un plan prin Adunarea Generală prin care să fie res¬pec¬tat și cetățeanul buzoianul. Spun asta pentru că majoritatea rețelelor, pompele, stația de tratare, stația de epurare sunt proprietatea municipiului și date în administrarea Companiei de Apă și nu în proprietatea domnului Tescaru. Sper să fie bine, dacă nu cumva vor găsi alte tertipuri să amâne sau să anuleze ședința. Am încercat de trei ori, inclusiv în instanță, să convocăm Aduna¬rea Generală a Acționarilor Companiei de Apă, iar ei au refu¬zat. Nu se poate așa ceva. Cu 75 % acționariat, cât deține Primăria, poți face orice într-o companie. Acum nu a mai avut ce face și au convocat, dar nu în forma în care voiam noi. Practic asta am votat astăzi, însăr-cinarea domnului avocat Lucian Sălcuțan să vină cu niște puncte pe ordinea de zi, inclusiv dizolvarea Consiliului de Administrație al Companiei de Apă și numirea unuia provizoriu care să treacă la treabă“, a declarat primarul Constantin Toma la finalul ședinței Consiliului local Municipal..

1 COMENTARIU

  1. Sa se schimbe imediat aceasta coducere a companiei de apa, deoarece Buzoeni nu au avut decit de pierdut pe mandatul al acestui Director , sustinem acest demers al CLM si al PRIMARULUI TOMA C !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.