Transportatorii din Buzău și-au redus în ultima vreme cursele în întreg județul iar această măsură se răsfrânge asupra călătorilor care se văd nevoiți să se înghesuie în mijloacele de transport, de multe ori în picioare, lucru nepermis mai ales în această perioadă. Este și motivul pentru care responsabilii din Consiliul județean au demarat din această săptămână ample acțiuni de control pentru a impune regulile stabilite la nivel județean.

Președintele Comisiei județene pentru siguranța rutieră pe drumurile județene Adrian Petre a ieșit în teren alături de polițiști iar neregulile nu au întârziat să apară. Mai mulți operatori de transport au fost prinși transportând călători în picioare lucru care s-a lăsat cu amenzi.

„Consiliul județean a dat amenzi de 12.000 de lei mai multor operatori de transport. Aceștia au redus din cursele pe care le aveau către anumite destinații lucru pe care l-am înțeles însă asta nu înseamnă că mijloacele de transport trebuie să fie subdimensionate iar oamenii să călătorească în picioare. Am și avertizat transportatorii că vom face controale și cei care vor fi prinși în neregulă vor fi amendați, lucru care s-a și întâmplat. Vom continua seria controalelor pe toate traseele județene mai ales că avem și informații de la oameni care se plâng de condițiile în care sunt transportați” a spus vicepreședintele CJ Adrian Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.