Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Neron Lupaşcu” organizează astăzi, de Ziua Copilului, ZIUA PORŢILOR DESCHISE. Acţiunea va avea loc între orele 09.00-14.00, la sediul din strada Bistriţei nr. 51,dar și în celelalte subunități ale inspectoratului. La eveniment sunt aşteptaţi să participe copiii de la grădiniţele şi şcolile generale din judeţul Buzău care vor fi primiți și îndrumați de pompierii din cadrul compartimentului protecţie, pregătire şi educaţie a populaţiei. Totodată, aici se vor organiza prezentări de tehnică de luptă şi accesorii utilizate la intervenţii.
Și copii instituționalizați din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău se vor putea bucura în acest week-end de o serie de activități dedicate Zilei Copilului.
În data de 2 iunie, se vor organiza excursii şi ieşiri în aer liber, atât în oraş, cât şi în judeţ şi în afara acestuia. Vor fi vizitate Mănăstirea Ciolanu, Mănăstirea Răteşti, Grădina Zoologică de la Bucov, Sărata Monteoru, sau Vulcanii Noroioşi, se vor organiza activităţi artistice şi spectacole, mese festive cu tort şi baloane.
Totodată, astăzi, de la ora 1030, la Sala de Sport a Comenduirii Garnizoanei (lângă Biblioteca Judeţeană) se va desfăşura un spectacol în cadrul căruia, un număr de aproximativ 60 de copii din sistemul de protecţie, vor juca renumita piesă de teatru intitulată „Vizita” de I.L. Caragiale.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.