La câteva zile după intervenţia telefonică pe care a avut-o Dragoş Cojocea, în direct, la o emisiune a OTV, în care era dezbătută nunta deputatului PSD, Adrian Mocanu, gestul fuuncţionarului de la Consiliul Judeţean  este taxat public de preşedintele instituţiei, Victor Mocanu. Aflat în direct, Cojocea, care este director al unei direcţii de specialitate din Consiliu, a încheiat discuţia într-un ton extrem de vulgar : “ Sunteţi nişe javre împuţite şi vă bag p…. pe gât” a replicat Cojocea, înainte de a pune punct discuţiei.

Preşedintele Consiliului, Victor Mocanu a dezaprobat, într-o declaraţie de presă, exprimarea vulgară a subordonatului său. Totuşi, Mocanu i-a găsit două circumstanţe atenuante funcţionarului de la Consiliu: “Exprimarea vulgară a fost un lucru rău, dar incitarea reporterilor şi neadevărurile spuse în acea emisiune au fost şi ele ieşite din comun. Această emisiune a fost cu totul ieşită din comun şi, poate, ieşită din comun a fost şi intervenţia salariatului Consiliului Judeţean. Sigură că poate era şi sub influenţa unui pahar de vin, dar în nici un caz nu sunt de acord cu ea.”

Victor Mocanu s-a arătat dezamăgit şi de modul în care a fost prezentată, la OTV, nunta de sîmbătă a fiului său, deputatul Adrian Mocanu, cu Roberta Doloiu. Abordarea pe care au avut-o realizatorii, acuzînd familia Mocanu de ciocoism, dar şi pe participanţii la nuntă, este pusă de Victor Mocanu pe seama încrîncenării din viaţa politică românească. “Poate că sunt vinovaţi politicieni, noi toţi cei care, ne aflăm în politică, de la mic la mare. Poate şi şeful statului întreţine o asemenea atmosferă” a adăugat Mocanu care, în ultima vreme a fost subiectul mai multor materiale de presă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.