Decizia de eliminare a plății apei meteorice în Buzău și Râmnicu Sărat va fi tranșată la sfârșitul săptămânii viitoare atunci când președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care deține și funcția de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008” a convocat adunarea generală.
Pe ordinea de zi se vor afla mai multe puncte însă cel mai interesant va fi cel care va lua în discuție eliminarea plății apei meteorice din facturile persoanelor fizice și reducerea cu 30 la sută a tarifului pentru persoane juridice.
După ce propunerea va fi adoptată în ADI, Consiliile Locale Municipale vor trebui să adopte hotărâri prin care să fie eliminate și respectiv diminuate tarifele.
În urmă cu o săptămână șeful PSD Buzău, Marcel Ciolacu a solicitat public Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008” și Companiei de Apă să alimine costurile cu apa meteorică din facturile plătite de locuitorii din Buzău și Râmnicu Sărat.
”Așa cum m-am zbătut ca județul Buzău să primească fonduri pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală, îmi doresc acum ca oamenii din Buzău și Râmnicu Sărat să plătească facturi mai mici la întreținere, prin eliminarea costurilor legate de apa meteorică și prin reducerea cu aproximativ 30 la sută”-declara în urmă cu o săptămâna Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.