GALERIE FOTO: 100 de fotografii semnate de Ion Tăbăcaru, pe simezele Galeriilor de Artă

0
347

Vernisajul celei de-a doua expoziții organizată în spațul reamenajat al Galeriilor de Artă aparținând Centrului Județean de Cultură și Artă s-a consumat, miercuri după amiază, în prezența unui numeros public. Evenimentul, care a adunat laolaltă politicieni, oameni de cultură, ziariști, dansatori și autorități județene în frunte cu președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu și vicepreședintele Adrian Petre, a fost o expoziție de fotografie a artistului fotograf buzoian Ion Tăbăcaru.
Expoziția de fotografie „Dansuri folclorice internaționale” aduce pe simezele Galeriilor de Artă 100 de fotografii realizate la cele trei ediții ale Festivalului Internațional de Dansuri Folclorice „Plaiurile Mioriței” alese cu multă trudă din miile de fotografii făcute de-a lungul celor trei ediții de festival de Ion Tăbăcaru.
„Mă bucur că expun în această sală, recent renovată, în care eu am expus și înainte de a fi transformată în ceea ce este astăzi. În legătură cu lucrările expuse vreau să vă spun că mi-a fost foarte greu să aleg din cele peste 3.000 de imagini surprinse de-a lungul celor trei ediții de festival. Prin selecția făcută am urmărit să spun o poveste și sper că am reușit să transmit și celor care privesc aceste imaginii ceea ce am simțit de-a lungul celor trei ediții de festival”, a declarat artistul fotograf Ion Tăbăcaru.
În încheiere, președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu a subliniat importanța culturii în viața comunității buzoiene și a dat asigurări ca instituția pe care o conduce va sprijini și pe viitor astfel de manifestări culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.