Primăria a luat măsuri. Vechiul asfalt de pe Independenței va fi decopertat și turnat un strat nou

0

Scrisoarea buzoienilor de pe strada Independenței care s-au plâns conducerii Primăriei Buzău de calitatea lucrărilor de asfaltare executate de societatea URBIS nu a rămas fără ecou. Viceprimarul Ionuț Apostu s-a deplasat, marți, în zonă și a constatat că plângerile oamenilor sunt justificate iar lucrările executate de compania din subordinea municipalității lasă de dorit.
Prin urmare viceprimarul Apostu a dispus măsuri clare pentru lucrările de asfaltare care se desfășoară în continuare pe strada Independenței.
„Am fost pe strada Independenței și am văzut la fața locului cele reclamate de oameni, probleme care în cea mai mare parte sunt justificate. Am dispus, în primul rând, ca tot stratul vechi de asfalt să fie decopertat ca lucrarea să fie una de calitate iar apoi am solicitat lucrătorilor de la Urbis să remedieze toate deficiențele reclamate de cetățeni”, a declarat viceprimarul Ionuț Apostu.
Mai mulți cetățeni de pe strada Independenței din municipiul Buzău au adresat, marți, o scrisoare primarului și celor doi viceprimari ai municipiului Buzău prin care se plâng de calitatea lucrărilor de asfaltare executate de societatea Urbis Serv. Oamenii reclamă că stratul de asfalt s-a turnat peste vechiul strat fără a se face decopertare și astfel trotuarul s-a înălțat și va favoriza acumularea de apă în curțile adiacente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.