coperta ghid
Asociația Cele mai frumoase sate din România și Asociația Centrul Cultural Francofon Buzău, alături de Consiliul Județean Buzău, Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău și Colegiul Național Mihai Eminescu Buzău, vor organiza vineri, 14 martie 2014, ora 11.00, evenimentul de lansare a Ghidului oficial Cele mai frumoase sate din România, ediția 2013, unde sunt prezentate și comunele buzoiene Mânzălești, Chiojd și Berca.
Ghidul este o noutate in România, fiind redactat în limba română și în limba franceză de către Asociația Cele mai frumoase sate din România, în parteneriat cu Delegația Walonie- Bruxelles și cu Ambasada Frantei din România.
Evenimentul va avea loc la Sala Dumitru Filipescu de la Consiliul Județean Buzău și va fi urmat de un workshop de prezentare a programelor de promovare culturală și turistică a județului Buzău și a posibilităților de finanțare a acestor proiecte.
La lansare vor participa în calitate de invitați autorul acestui ghid, Nicolae Marghiol, care este și președintele executiv al Asociației Cele mai frumoase sate din România și jurnalista Radio France, Hélène Combis.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.