Gura păcătosului,adevăr grăiește. Asta se poate spune despre declarația senatorului PDL, Viorel Constantinescu venită, astăzi, cu ocazia unei conferințe de presă. Senatorul democrat-liberal a adus în atenția jurnaliștilor faptul că pe 20 septembrie se va înființa un nou minister, cel pentru fondurile europene, care va întruni, fără probleme, numărul necesar de voturi.
”Va fi în Parlament înfințarea noului minister care se va ocupa de gestionarea fondurilor europene. Roberta Anastase gestionează voturile în Camera Deputaților și nu vor fi probleme și sincope în ceea ce privește votul pentru înfiiințarea noului minister” a declarat senatorul Viorel Constantinescu.
Urmărind reacțiile jurnaliștilor la o așa declarație, Constantinescu, expert în schimbări rapide de discurs a revenit imediat cu precizări.
”Eu m-am referit la faptul că știe foarte bine câți numără puterea acolo, câți numără opoziția și cu asta basta. Lucrurile sunt foarte clare” a conchis senatorul democrat-liberal Viorel Constantinescu.
Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/09/Viorel-CONSTANTINESCU.mp3|titles=Viorel CONSTANTINESCU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.