Alex DRAGHICI si Silviu ROSIORU

Membrii organizației municipale a PP-DD i-au pus gând rău președintelui clubului de fotbal Gloria Buzău. Fără a fi supărați pe Dan Tulpan ci mai degrabă revoltați din cauza lipse sale de performanță la conducerea echipei din Crâng, pepedediștii au inițiat o campanie de strângere de semnături pentru demiterea președintelui clubului.
„Văd că lumea este foarte încântată de venirea lui Ion Viorel la Gloria Buzău și deja se visează că Gloria va promova. Cred că lumea se hazardează, mai ales că sezonul trecut Gloria a promovat absolut nemeritat pe plan sportiv și totul s-a datorat domnului Tulpan care a mers pe la comisii. De altfel, domnul Tulpan este de 22 de ani la club iar Gloria avut o singură performanță notabilă când a fost prezentă 2 ani în prima ligă, lucru care se datorează altcuiva. În rest, a fost implicată în tot felul de scandaluri legate de implicarea în mafia pariurilor și alte reciprocități făcute pe prieteniile legate de domnul Tulpan. Pentru aceasta, am dat drumul unei petiții de strângere de semnături pentru demisia acestuia”, a declarat Alex Drăghici, vicepreședinte al Organizației Municipale a PP-DD Buzău.
De asemenea, membrii PP-DD Buzău spun că prezența lui Tulpan la cârma echipei din Crâng descurajează investitorii care ar putea veni la echipă dar și că mari nume ele Gloriei s-au îndepărtat de echipă tot din cauza acestuia.
Demersul inițiat de membrii partidului condus de Dan Diaconescu nu poate avea însă o finalitate atâta timp cât clubul Gloria este o societate comercială și nu o instituție publică, subordonată Consiliului Local Municipal chiar dacă primește anual bani de la bugetul local iar membrii PP-DD știu acest lucru destul de bine. Cu toate acestea consilierul Silviu Roșioru, cel care face parte din echipa de conducere a Organizației Municipale a PP-DD și care a lucrat la un moment dat ca director de marketing al Gloriei, speră ca Dan Tulpan să plece de bunăvoie când va vedea cât de mulți sunt buzoienii care nu îl mai doresc la conducerea echipei reprezentative de fotbal a județului.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.