Buzăul se află în fruntea județelor care au depus proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. A spus-o vicepremierul Sevil Shhaideh, sâmbătă după întâlnirea cu șefii primăriilor buzoiene, organizată la propunerea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Oficialul guvernamental a explicat că până la finele anului 2016, Buzăul a depus și a beneficiat de sume importante  pentru mai multe proiecte finanțate prin PNDL, dând  de înțeles că după discuția avută cu primarii buzoieni acest trend s-ar putea menține și în anul care urmează.

„ Din punct de vedere al accesării PNDL, proiect finanțat din bugetul de stat, Buzăul este unul din județele care a reușit să depună proiecte foarte bune până în acest moment iar pentru cele care se vor depune până la 15 martie pot să vă spun doar după terminarea perioadei. Așa cum am discutat cu domnii primari sunt toți foarte bine pregatiți doar că eu nu pot să mă pronunț acum până când nu se finalizează perioada de depunere”, a declarat vicepremierul Sevil Shhaideh.

La finalul vizitei membrilor Guvernului, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a mulțumit acestora într-o postare pe Facebook pentru toate detaliile oferite șefilor Unităților Administrativ Teritoriale din Buzău.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.