Fosta jurnalistă, Livia Radu, decedată sâmbătă într-un accident de circulaţie la Ţinteşti, va fi condusă astăzi pe ultimul drum.

Tânăra care avea 33 de ani va fi înmormântată la Cimitirul Sfinţii Constantin şi Elena din Buzău. Alături de ea, pe ultimul drum vor fi rudele, prietenii şi colegii. Drama celor care cunoşteau familia Radu este cu atât mai mare cu cât şi soţul Liviei a murit, ieri dimineaţă. Marian Radu, 39 de ani, s-a stins la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese transferat de la Spitalul Judeţean Buzău.

Reamintim că sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, maşina în care se afla familia Radu a fost scăpată de sub control, într-o curbă, la Ţinteşti, după câteva sute de metri autoturismul oprindu-se într-un copac de pe marginea drumului. Livia Radu a murit pe loc, soţul ei a fost grav rănit, iar cei doi copii au scapăt cu leziuni uşoare. Micuţii, de 5 şi respectiv 8 ani, sunt însă în stare de şoc şi acum şi, cel mai probabil, cu greu îşi vor reveni din trauma pierderii celor doi părinţi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.