Mărioara Giugula va prelua de astăzi funcția de director al filielei buzoiene a Automobil Clubului Român după ce  instanța i-a dat câștig de cauză în procesul prin care contesta decizia de desfacere a contractului de muncă. După ce a câștigat procesul, Giugula a cerut repunerea pe funcția deținută anterior iar astăzi aceasta a obținut decizia chiar de la seful central al ACR, Constantin Niculescu.

Mărioara Giugula a dat în judecată ACR după ce a fost dată afară din serviciu în toamna anului trecut, în urma unor dezvăluiri de culise din interiorul asociației de automobiliști. Buzoianca a cerut explicații cu privire la soarta banilor proveniți din cotizațiile membrilor, cel arătat cu degetul fiind președintele ACR, Constantin Niculescu, pe care la momentul respectiv îl numea „groparul ACR”.

Giugula spunea despre Nicolescu că ar fi folosit în interes personal banii din cotizațiile membrilor dar și că a început să vândă din patrimoniul instituției, banii rezultați în urma tranzacțiilor fiind băgați în propriul buzunar.

La scurt timp după izbucnirea scandalului de la Buzău, a venit și reacția din partea conducerii centrale a ACR care o acuza pe Mărioara Giugula că nu și-ar fi îndeplinit sarcinile de serviciu, că filiala locală ar merge în pierdere din 2009, dar și că numarul membrilor de la Buzău a scăzut dramatic din 2008. Conducerea de la București a ACR o mai acuza pe Giugula că a amestecat viața personală cu cea profesională, precum și că nu s-a preocupat să încaseze chiria de la cei care dețin spații închiriate de la ACR, situație care ar fi dus la o pagubă de peste 170.000 lei.

Ciprian STERIAN

 

1 COMENTARIU

  1. D-na M. Giugula cunosc destul de bine activitatea (rea, as putea spune) a ACR Bucuresti. Am functionat in perioada ’90 – ’91 in cadrul ACR, dar am demisionat – destul de repede. Va felicit pentru succesul dvs. Poate mai vorbim in urmatoarele saptamani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.