Dan Diaconescu și-a găsit, la Buzău, candidatul universal. Este vorba despre fostul peremist Ioan Caton Mateeșescu, care a decis să meargă alături de PP-DD, fie pentru o funcție de primar la municipiu, fie pentru cea de șef al județului, după cum interesele vor decide. Se pare că pasul făcut de Mateeșescu a fost unul extrem de emoționant, atâta vreme cât la nici câteva minute după ce a semnat adeziunea la PP-DD a uitat complet și ce studii are, dar și în ce an a absolvit facultatea.
„Am absolvit Facultatea de Nave din Galați în anul 1987, dacă rețin bine. Oricum am făcut cinci ani, am făcut armata la Marină 9 luni, apoi în cinci ani am terminat facultatea. Era una din facultățile fără seral, la fel ca Medicina sau Arhitectura” a declarat Mateeșescu cu ceva urme de îndoială în glas.
De fapt, Mateeșescu s-a înșelat și în privința anului când a absolvit dar și în privința instituției de învățământ. Conform CV-lui postat pe site-ul Consiliului Județean, dar și așa cum a declarat în adeziunea semnată la PP-DD, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău a absolvit de fapt Facultatea de Mecanică, și asta mai devreme cu vreo trei ani decât își amintește fostul consilier.
Și pentru a vă convinge singuri de spusele viitorului candidat va invităm să ascultați cu atenție declarația care urmează, menită să facă lumină în cazul Mateeșescu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/03/Ioan-Caton-MATEESESCU.mp3|titles=Ioan Caton MATEESESCU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.