Cristina STEFAN O octogenară din comuna Robeasca a dispărut de acasă de aproape o săptămână iar polițiștii buzoieni au dat-o în urmărire la nivel național sperând să o găsească înainte de a se întâmpla ceva rău. Lipsa bătrânei de 86 de ani pe nume Cristina Ștefan a fost sesizată în dimineața zilei de 17 ianuarie când o vecină a mers la locuința acesteia și nu a mai găsit-o. Vecina a alertat imediat oamenii legii având în vedere faptul că femeia care locuia singură într-o casă din satul Moșești a mai dispărut și cu alte ocazii de la domiciliu fiind găsită de consăteni și adusă acasă. Polițiștii au transmis semnalmentele femeii subunităţilor de poliţie limitrofe, iar la solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Cristina Ștefan a fost dată în urmărire la nivel naţional.
Semnalmentele octogenarei dispărute: constituţie astenică, păr cărunt, strâns în coc, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare.
Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la stabilirea locului în care se află Cristina Ștefan sunt rugate să anunţe cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.