În cadrul unei acţiuni organizată în noaptea de luni spre marţi de poliţiştii Secţiei 2 de poliţie rurală Beceni, a fost depistat un agent de pază care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, deşi era de serviciu.
Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, din comuna Vintilă Vodă, a fost testat cu aparatul „Drager”, etilotestul indicând o concentraţie alcoolică de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu 100 de lei amendă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.
În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii Secţiei 2 de poliţie rurală Beceni au efectuat şi controale în trafic, printre autovehiculele oprite pe DJ 203K, pe raza comunei Vintilă Vodă, numărându-se şi un autocamion încărcat cu 10,436 m.c. lemn lucru, de esenţă fag.
Poliţiştii au constatat că avizul de însoţire pentru încărcătură nu era completat corespunzător, astfel că împotriva transportatorului a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 1000 de lei.

IPJ Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.