În ziua de 5 martie, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău, poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău au efectuat două percheziţii la domiciliile a doi buzoieni în vârstă de 21 şi 28 ani, suspectaţi de comiterea unui furt din curtea locuinţei.
Cu această ocazie, la imobilul tânărului de 21 de ani au fost găsite mai multe componente ale unei sobe din fontă, „gata ambalate” pentru a fi valorificate la un centru de colectare a materialelor feroase şi neferoase.
Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că soba respectivă a fost furată în noaptea de 2 spre 3 martie a.c. din curtea unui imobil de pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău.
Fapta, sesizată de altcineva decât proprietarul, a fost înregistrată în evidenţe cu autori necunoscuţi.
În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Birourilor de Proximitate şi de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Buzău, au fost identificaţi principalii suspecţi şi efectuate percheziţiile domiciliare.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii de investigaţii criminale pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

IPJ Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.