Ample verificări în trafic, în ultimele zile, puse la punct de polițiștii de la Rutieră, împreună cu reprezentanţi ai Autorităţii Rutiere Române – Agenţia Buzău şi ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al IPJ Buzău. Oamenii legii au ieșit pe șosele și i-au luat la bani mărunți pe cei care efectuează transportul rutier public de mărfuri şi persoane.

Polițiștii și inspectorii de la ARR au controlat peste 360 de autovehicule ce efectuau astfel de transporturi, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 170 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute două permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

Alte 11 amenzi au fost aplicate taximetriştilor, abaterile fiind reprezentate de neutilizarea aparatului de taxat, lipsa atestatului profesional sau a listei de preţuri.
De asemenea, echipajele de control au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale șoferilor prinși că nu respectă regulile privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.