Două eleve ale Colegiului Tehnic Buzău au preluat, joi, timp de două ore funcțiile de prefect și subprefect în cadrul unei acțiuni comune a Prefecturii Buzău și a unității școlare intitulate „Prefect şi subprefect pentru o zi.” Astfel, Cristina-Andreea Scarlat a preluat de la Maria Buleandră funcția de prefect în timp ce Florentina-Cristina Olidie a devenit subprefect în lipsa titularului de drept al postului plecat în concediu de odihnă.
Cele două absolvente de liceu aflate în pauza probelor de la bacalaureat au venit la Prefectură alături de alți colegi care au fost preluați de șefii de servicii din cadrul Instituției Prefectului pentru a înțelege, pe viu, specificul fiecărui departament.
La finalul acțiunii, noul prefect al județului a convocat o întâlnire cu presa în care s-au dezbătut problemele arzătoare de la nivel județean respectiv alunecările de teren din județ și situația cadrelor didactice de la școala din Scutelnici. Nu în ultimul rând, înainte de expirarea mandatului de două ceasuri, Cristina-Andreea Scarlat a emis un „Ordin al Prefectului” prin care conferă Colegiului Tehnic Buzău titlul de „Cel Mai Bun Liceu Tehnologic din Buzău”.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.