După două luni de petrecute în funcția de secretar al Primăriei Buzău, juristul Diana Pavel renunță la postul din Primăria Buzău. Anunțul a fost făcut la finalul ședinței de consiliu local municipal de către consilierul PSRO, Silviu Roșioru, care i-a mulțumit Dianei Pavel pentru timpul petrecut în funcția de la nivelul municipalității.

De asemenea și primarul Constantin Toma a declartat la finalul ședinței că Primăria Buzău rămâne, din nou, fără secretar iar cel mai grav este că nimeni nu se înghesuie să ocupe postul ori Primăria nu poate funcționa în lipsa unui secretar.

„Nu mai știu cine îi va lua locul doamnei Pavel pentru că nu mai avem juriști, o doamnă a pierdut procesul, o altă doamnă este aproape să nască și chiar nu știu. Probabil că voi lua eu toate posturile. Motivul pentru care doamna Diana Pavel pleacă este lipsa de juriști de la Prefectură și dânsa vrea să meargă înapoi de unde a venit. Până mâine dimineață când plec trebuie să desemnez un nou secretar”, a declarat primarul Constantin Toma.

De cealaltă parte, consilierul Silviu Roșioru spune că, deși nu a discutat cu secretarul primăriei despre motivele ce stau la baza plecării acesteia,  Diana Pavel a ales să părăsească funcția pentru că nu s-ar înțelege sub nici o formă cu primarul Constantin Toma.

Diana Pavel a preluat funcția de secretar al Primăriei Buzău din luna ianuarie 2017.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.