Primăria municipiului Buzău anunță demararea la nivelul  orașului a unui studiu de mobilitate urbană durabilă la baza căruia va sta un sondaj făcut în rândul buzoienilor. În acest sens, responsabilii din Primărie anunță că în perioada următoare la ușile buzoienilor vor suna operatorii de sondaj care  vor realiza respectiva cercetare sociologică, operatori care au nevoie de sprijin pentru ca studiul elaborat să fie în concordanță cu dorințele locuitorilor municipiului.

Astfel, Primăria a transmis, miercuri, un mesaj de informare a populației în finalul căruia municipalitatea mulțumește tuturor buzoienilor care aleg să se implice în problemă și vor participa la sondaj.

 

Anunț public

 

Primăria municipiului Buzău anunță faptul că a început elaborarea studiului „Plan de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Buzău „.

În acest sens, vă aducem la cunoștință că până la sfârșitul lunii septembrie 2016, se derulează o campanie de intervievare a populației  prin  operatori de sondaj, în vederea identificării situației actuale privind aspectele de mobilitate urbană. Interviurile vor fi realizate la domiciliul cetățenilor, iar operatorii de sondaj se vor identifica prin ecuson/adresă din partea Primăriei Buzău.

Primăria mulțumește cetățenilor care vor participa la sondaj aducând-și contribuția la identificarea măsurilor ce se impun în domeniul mobilității în Buzău.

Numai prin implicarea dumneavoastră, vor putea fi identificate problemele reale existente în orașul nostru, în ceea ce privește mobilitatea persoanelor și bunurilor, astfel încât să se poată întreprinde acțiunile și măsurile necesare pentru rezolvarea acestora.

 

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

CONSTANTIN TOMA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.