Care o fi motivul pentru care conducătorii Direcției Sanitar Veterinare se fugăresc? În urmă cu câteva zile, Adonis Dragnea și Ciprian Botezatu au fost surprinși alergându-se chiar după ieșirea din sedul partidului care i-a instalat pe funcții iar graba lor avea legătură, probabil, cu discuțiile pe care cei doi le-au avut cu liderul democrat-liberal. Să fi aflat oare din presă deputatul Cezar Preda de canarul care nu se mai ouă și i-o fi pus să rezolve urgent problema?

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

  1. O fii suparat Dragnea, ca nu-i mai cara ca inainte Botezatu ?? Or fii probleme in paradisul celor 2 mari conducatori de institutie,dupa ce a inceput Botezatu sa se trezesca,dandu-si seama ca de fapt nu este decat o unealta in mana lui Dragnea??? Cam tarziu…Te mai somnul noaptea stiind cate magarii ai facut in numele astuia , dar cu semnatura ta ??? Ziua scadentei e aproape…..

  2. Draga mea Ivana,

    Te-am rugat de atîtea ori să nu mai acuzi pe nimeni nici măcar voalat pentru faptul că nu ai luat examenul de sefă a serviciului economic de la DSV, încît nici nu ştiu dacă nu cumva este mai bine că s-a întîmplat aşa. Ce dracu măi fată, înţelege odată pentru totdeauna AI PICAT EXAMENUL PENTRU CĂ TE-AU PRINS COPIIND examinatorii, şi nu pentru că ar avea cineva ceva cu tine. Pune dracu mîna şi învaţă şi lasă ,comentariile astea infantile că mă supăr şi-ţi retrag sprijinul de peste tot şi ai să rămîi să faci poze doar cu toate diplomele toate luate de la şcolile înalte de prin Dorobanţi (Cartierul din mun. Buzău – asta aşa să nu crezi altceva că vad că eşti scurtă în memorie). Hai pa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.