GALERIE FOTO: Investiții de amploare la Cochirleanca. Oamenii din 4 sate vor beneficia curând de canalizare

3


Anul 2016 a început în forță pentru Primăria Cochirleanca, administrația locală demarând lucrările pentru rețeaua de canalizare a comunei care va deservi locuitorii din satele Boboc, Cochirleanca, Gara Boboc și Roșioru.
„Lucrarea se va întinde pe o lungime de peste 45 de kilometri și va costa undeva la 26.000.000 de lei. Cum suma este prea mare pentru a fi suportată de bugetul local, banii vor veni de la Ministerul Dezvoltării Regionale iar Primăria nu va plăti decât cofinanțarea de 1.000.000 de lei”, a declarat primarul comunei Cochirleanca, Ilie Nicolae.
Pe lângă rețeaua ce va deservi cele 4 sate, se vor realiza și două stații de epurare. Toate aceste obiective ar trebui să fie gata și date în folosință la începutul anului 2017.

3 COMENTARII

  1. Atentie!din cate se vede se face treaba de mantuiala,adancimea santului prea mica,tevile…atentie se pare ca nu sunt corespunzatoare,vedeteti caminele un dezastru ce fac muncitorii.Asta doar asa la prima vedere si fara sa vedem un proiect.Poate totusi se sesiseaza cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.