Noi restricții de circulație vor fi instituite de, marți, pe strada Frăsinet din municipiul Buzău. Odată cu demararea lucrărilor de amenajare a proiectului „Iazul Morilor” municipalitatea a decis să modifice modul de circulație pe artera care leagă strada Mesteacănului de Bulevardul Unirii din dreptul Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul intrării pentru aprovizionare la complexul Kaufland.

Iată comunicatul Primăriei Buzău:

Primăria municipiului Buzău anunță începerea cu data de 14.07.2020 a lucrărilor la proiectul ”Punerea în valoare a canalului Iazul Morii, pe strada Frăsinet, prin amenajarea unui spațiu de recreere”       , conform Autorizației de construire nr. 169/13.07.2020.

Astfel circulația autovehiculelor pe strada Frăsinet va fi restricționată conform următoarele modificări :

-pe sensul de mers dinspre strada Mesteacănului către Bdul Unirii se va închide banda de circulație începând din dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul aleii de acces cu autovehicule de aprovizionare a magazinului Kaufland;

-circulația pe sensul de mers dinspre strada Mesteacănului către Bdul Unirii se va desfășura pe banda de lângă axul străzii a celuilalt sens de mers, din dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul aleii de acces cu autovehicule de aprovizionare a magazinului Kaufland, cu respectarea semnalizării rutiere temporare pe durata executării lucrărilor;

-circulația pe sensul de mers dinspre Bdul Unirii către strada Mesteacănului se va desfășura pe o singură bandă de circulație, pe tronsonul delimitat de aleea de acces pentru aprovizionare a magazinului Kaufland până în dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

 

PRIMAR,

Constantin Toma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.