Pe lângă problemele înscrise pe ordinea de zi a Comitetului Executiv Județean, social democrații prezenți joi în Sala Mare a Consiliului Județean au făcut cunoștință cu cel mai nou membru PSD.
Acesta este nimeni altul decât Marian Mușat, primarul comunei Valea Salciei, revenit la prima dragoste după câteva mandate sub umbrela PNL și după ce s-a declarat independent, odată cu ordonanța care a permis migrarea aleșilor locali. Mișcarea este în mod cert un câștig pentru PSD având în vedere că ultimele alegeri, Mușat le-a câștigat cu un procent de sută la sută. Acum, acest procent va fi contabilizat în dreptul PSD.

1 COMENTARIU

  1. […] Pe lângă problemele înscrise pe ordinea de zi a Comitetului Executiv Județean, social democrații prezenți joi în Sala Mare a Consiliului Județean au făcut cunoștință cu cel mai nou membru PSD. Acesta este nimeni altul decât Marian Mușat, primarul comunei Valea Salciei revenit la prima dragoste după câteva mandate sub umbrela PNL și după ce s-a declarat independent odată cu ordonanța care a permis migrarea aleșilor locali. Ceea ce este însă sigur și este faptul că ultimele alegeri Mușat le-a câștigat cu un procent de sută la sută, procent care se pare că anul acesta va fi contabilizat în dreptul Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.