Amplă acțiune de depistare a infractorilor pusă la punct de polițiștii buzoieni. Circa 100 de oameni ai legii au fost mobilizați, zilele trecute, atât
la reşedinţa inspectoratului, cât şi din cadrul poliţiilor municipale, orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurale, fără a fi diminuate dispozitivele de siguranţă publică.
Poliţiştii au efectuat şi 5 percheziţii domiciliare la locuinţele şi punctele de lucru ale firmelor unor persoane din comunele Ulmeni şi Largu, suspectate că deţin bunuri provenite din infracţiuni sau produse din categoria celor supuse accizării fără documente de provenienţă. În urma percheziţiei efectuate la locuinţa unui bărbat din comuna Largu, polițiștii au găsit peste 2.000 de ţigarete ambalate în pachete cu timbru de Republica Moldova, iar la punctele de lucru ale unei societăţi administrată de o bucureşteancă în vârstă de 56 de ani poliţiştii au găsit 294 de pet-uri a câte doi litri cu băuturi alcoolice cu suspiciuni de contrafacere, ambalajele fiind neetichetate şi netimbrate.
Întreaga cantitate de ţigarete şi băuturi a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, de către poliţiştii Secţiei 12 de poliţie rurală Pogoanele.
Efectivele angrenate în activităţile desfăşurate pe raza municipiului Rm. Sărat au depistat un râmnicean de 54 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare a pedepsei de un an închisoare pentru furt calificat şi au clarificat situaţia a doi minori (o fată de 11 ani şi un băiat de 16 ani) care fuseseră daţi în urmărire la nivel naţional în data de 12.10.2011, pentru dispariţie de la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.