Nicoleta Ţintea, reporter Antena 1, sufletul apelului în sprijinul copiilor din Glodeanu, a reuşit o mobilizare extraordinară (vezi şi video din linkul de mai jos)

Reprezentantul unei comunităţi de români stabiliţi în străinătate s-a adresat redacţiei noastre cu un mesaj către cei care pot identifica situaţii urgente în care aceştia pot ajuta cu sume de bani sau diferite acţiuni caritabile.
Grupul de români din străinătate caută implicarea cu ajutoare sociale în cazuri disperate care privesc copii, bătrâni sau familii nevoiaşe. Redacţia observatorulbuzoian.ro a sugerat cazul copiilor sărmani din satul Cârligu Mare, judeţul Buzău, şi al cantinei sociale în care mănâncă peste 40 de elevi din Şcoala nr. 14. Cum cazurile sociale disperate nu sunt o raritate în judeţ, lansăm, la rândul nostru, un apel către cititori, la care aşteptăm să ne semnalaţi cazurile pe care le cunoaşteţi sau pe care le veţi identifica. O prezentare în detaliu ne-ar ajuta să înaintăm cu succes semnalele primite către grupul de români din străinătate, care s-a arătat dispus să ajute.

 

Ajutaţi-i să ajute! Contactaţi-ne pe adresa de e-mail redactie@observatorulbuzoian.ro

Un apel umanitar care s-a dovedit un succes şi în care s-au implicat buzoienii, alături de bucureşteni şi de oameni de pretutindeni:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.