Cu toate că Bacalaureatul 2011 a fost un dezastru la Buzău, procentul de promovabilitate fiind de doar 53,2%, au existat și trei note de 10. Una dintre mediile maxime a fost obținută chiar de Bogdan Boșcodeală, fiul edilului-șef, Constantin Boșcodeală. Judecând după listele afișate la avizierul Colegiului Hasdeu, observăm că nici juniorul nu a scăpat de Vasile Ion, un rival declarat al tatălui său. Un anume Vasile Ion a fost vicepreședinte al centrului de examen la care Boșcodeală Junior a susținut prima testare importantă din viața sa. Cu toate acestea, se poate spune că Vasile Ion a purtat noroc, de această dată, familiei Boșcodeală, ”Bobiță” obținând, la bac, 10 pe linie.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Si voi credeti ca „bobita” a fost elev de 10 la bac? Intrebati pe colegii lui. Sunt olimpici de la Hasdeu care nu au luat 10 la bac si a luat bubitza care nu a participat in viata lui la o competitie de tip olimpiada.

  2. Cred ca daca ar fi intrebati 95% dintre repondenti ar zice ca tine ioane, dar chiar si asa cum zici tu ca ar fi, cu ce te deranjeaza pe tine? . Din aceasta cauza nu merge nimic in tara asta, pentru ca in loc sa ne vedem de ale noastre ne uitam la ce fac altii

  3. sa fim seriosi, iuliane, nu ne freaca grija de altii, dar ce inseamna pentru tine „sa ne vedem de ale noastre”?consideri ca e corect?probabilitatea ca el sa fi luat pe bune 10 e de 50% la suta, dar si sa fie ajutat „abitir” nu e exclus.atata timp cat aproape toti oamenii politici(si scuza-ma buzaul cred ca e in top)sunt niste semianalfabeti(cu facultati facute dupa revolutie, pt. ca dee, pe timpul lui ceasca sa fim seriosi daca nu invatai mai bine te duceai la saiba) nu cred ca ar trebui sa ne mire faptul ca ion isi pune intrebarea „cum dracu tocmai baiatul primarului a reusit sa ia 10 pe linie”.asa ca nu din cauza ca isi pune ion intrebari , nu merge nimic in tara asta, cred ca mai degraba din cauza unuia ca tine care prefera sa nu il intereseze nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.