Vot elevi
Lovitură grea dată de municipalitate firmelor de maxi taxi. Începând de la 1 aprilie elevii pot circula gratuit cu autobuzele Trans Bus dar numai pe perioada anului școlar. Facilitatea fost aprobată în ședința de Consiliu Local Municipal de joi iar odată cu aleșii municipali au „votat” proiectul de hotărâre și câteva zeci de elvi prezenți în sala de consiliu a Primăriei.
Pentru a beneficia de această facilitate elevii trebuie să poarte asupra loc copii ale carnetului de elev și ale certificatului de naștere sau după caz a cărții de identitate care să ateste faptul că elevii au domiciliul în municipiul Buzău. Facilitatea nu este valabilă pentru elevii care învață în Buzău dar provin din alte localități iar aceștia vor trebui să își plătească bilet. Totodată, aleșii municipali au mai hotărât că și pensionarii pot beneficia în continuare de transport gratuit pe liniile Trans Bus dar numai cei care primesc o pensie mai mică de 2.500 de lei si au obligatoriu domiciliul în municipiul Buzău.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. At it il Duce mintea pe bosco,dar parca imi aduc aminte ca taxiurile din buzau umblau cu poza lui bosco in parbriz,si nu Mai trebuie jeliti patonii ca astia au alte blaturi cu bosco,ca doar nu soferii faceau campanie electorarala ci patronii aia care credeau ca bosco are cuvint de onoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.