Un singur candidat din cei doi înscriși a rămas în lupta pentru ocuparea fotoliului de director al Bibliotecii Județene „Vasile Voiculescu” Buzău. Este vorba de Iulia Irimia cea care a fost declarată admis la concursul dosarelor și al cărui proiect de management va intra în analiza comisiei. Dosarul celuilalt candidat înscris, care a mai ocupat postul de director al Bibliotecii, Sorin Burlacu, a fost respins de membri comisiei de analiză.

În ceea ce privește Teatrul George Ciprian, ambii candidați înscriși au fost admiși la proba dosarelor iar proiectele de management ale acestora vor fi analizate de comisia de examen. Este vorba despre actualul director, Gina Chivulescu și despre Cristian Dumitru Șofron

După analiza proiectelor de management candidații rămași în cursă își vor susține proiectele în fața unui interviu filmat.

Analiza dosarelor pentru cei trei candidați înscriși în cursa pentru ocuparea postului de manager al Muzeului Județean este în curs și urmează a se finaliza cel târziu vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.