Miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00, o femeie din comuna Tisău a apelat S.N.U.A.U. „112” şi a sesizat că un vecin în vârstă de 49 de ani a fost agresat de doi consăteni, altercaţia având loc în seara precedentă.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii care au intervenit pentru a clarifica aspectele sesizate, a rezultat că incidentul a pornit de la o altercaţie pe care fiul celui agresat, în vârstă de 31 de ani, a avut-o cu doi consăteni de 58, respectiv 47 de ani. Întrucât a fost lovit de bărbatul de 47 de ani, tânărul de 31 de ani a fugit către casă şi a plecat împreună cu tatăl său către locuinţa consăteanului, cu intenţia de a se răzbuna.
În cursul zilei de 8 februarie, în urma apelului efectuat de vecina bărbatului de 49 de ani, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău au efectuat cercetarea la faţa locului, au audiat persoanele implicate şi toate persoanele care au putut da detalii cu privire la cele întâmplate.
Întrucât ambulanţa nu a putut ajunge la faţa locului, iar bărbatul de 49 de ani se simţea rău, poliţiştii l-au transportat cu o sanie până la autoturismul de serviciu, aflat la intrarea în localitate.
De aici, victima a fost transportată cu autoturismul Poliţiei până la DJ 100 H, unde a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău, pentru clarificarea tuturor aspectelor.

IPJ Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.