Poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au mai întocmit în week-end 7 dosare penale, în 4 situaţii fiind vorba despre conducerea pe drumurile publice a unor autovehicule neînmatriculate, iar în celelalte 3 despre şoferi depistaţi cu 0,65 mg/l, 0,47 mg/l, respectiv 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În total, au fost efectuate 252 de testări cu aparatele „Drager”, consumul de băuturi alcoolice fiind confirmat şi în cazul altor 5 conducători auto, faţă de care a fost luată măsura sancţionării cu puncte-amendă şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.
Ca urmare a neregulilor comise în trafic, alţi 12 conducători auto au fost lăsaţi fără permise, câte 4 pentru viteză, depăşiri neregulamentare şi nerespectarea culorii roşii a semafoarelor electrice.
Cea mai mare viteză în localitate a fost înregistrată de radarul amplasat pe DN2 E85, în Oreavu, un cetăţean italian în vârstă de 26 de ani fiind surprins în timp ce conducea un autoturism cu 114 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.